SMD Interior-Agents Oy

SMD Interior-Agents Oy on vuonna 2013 perustettu julkisten tilojen kalustamiseen erikoistunut yritys. Edustamme toimialamme huipputuotteita. Tuotteitamme yhdistää korkea laatu, innovatiiviset ratkaisut sekä ergonomiset ominaisuudet.

Edustamme.

Edustamme eurooppalaisia yrityksiä, jotka erottuvat muista alan toimijoista korkealuokkaisten tuotteidensa ja edellä käyvien innovaatioidensa ansiosta. Novex on erikoistunut oppimisympäristöjen kalusteratkaisuihin. Kalusteet, joissa opiskelijan on hyvä työskennellä, edistävät oppimista. Franz Fertigin kalusteiden säädettävyys mahdollistaa niiden monikäyttöisyyden aivan uudella tavalla. Ratkaisut säästävät rahaa. kyBun on tuonut markkinoille tuotteita, joiden avulla työpäivä voidaan hyödyntää oman kehon hyvinvoinnin edistämiseen. Hyvinvoiva työntekijä on yrityksen paras voimavara.
Laatu.

Kaikkia edustamiamme tuotteita yhdistää korkea laatu. Tuotteet ovat testattuja ja turvallisia käyttää, sekä yksityiskohtia myöten teknisesti viimeisteltyjä.

Innovaatiot.

Niin Novex, Franz Fertig kuin kybun toimivat suunnan näyttäjinä omalla alallaan. Edistykselliset ratkaisut ovat intohimoisen tuotekehitystyön tulosta!

Ergonomia.

Tuotteemme parantavat työssäviihtyvyyttä ja edesauttavat työssäjaksamista. Vietämme työssä lähes kolmasosan päivästämme, joten ei ole yhdentekevää millaisessa ympäristössä teemme töitä. Työergonomiaan ja työhyvinvointiin tehdyt investoinnit tulevat takaisin moninkertaisesti.

Asiakastyytyväisyys.

Tuotteidemme laatu ja ominaisuudet ovat jo itsessään takuu korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Pitkä kokemus ja huippuosaamisemme julkisten tilojen kalustamisessa takaavat toimivan yhteistyön sisustamisen ammattilaisille.

Lupaamme.

1 Yksilöllinen palvelu. Haluamme tarjota ratkaisuja haastavimpiinkin asiakastarpeisiin, joihin markkinoiden standardituotteet eivät pysty vastamaan. Pitkä kokemuksemme ja asiantuntemus auttavat löytämään parhaimman ratkaisun juuri Sinulle.


2 Yhdistämme ammattisisustajat ja maailman parhaimmat valmistajat. Tuomme huippuvalmistajien tuotteet suomalaisten ammattilaisten käyttöön. Avullamme löydät huippuratkaisut ja saavutat onnistuneen lopputuloksen sisustusprojekteissasi.


3 Edustamiemme tuotteidemme vaalmistajat ovat sitoutuneet kestävän kehityksen nouddatimseen tuotteiden mateiraalivalinnoissa ja valmistusprosesseissa. Sen vuoksi toimimmme vain alan parhaiden valmistajien kanssa.

.