ScuolaBOX on kevyt ja helposti siirreltävä oppilaspöytä. Yhdessä ScuolaFLEX-tuolin kanssa sillä voidaan luoda joustavia ja ergonomisia tulevaisuuden vaatimukset täyttäviä oppimisympäristöjä. Pöytä on saanut kevyen, ajattoman ja itsenäisen muodon, ilman kompromisseja pöydän vakaudessa ja kestävyydessä. Novexin tuotteet ovat GS-sertifioituja, minkä ansiosta kalusteiden laatu vastaa kaikkia eurooppalaisia oppilaspöydän turvallisuus- ja seisomavakausstandardeja.

Tuhannet oppilaat käyttävät ScuolaBOX-pöytää ja ScuolaFLEX-tuolia Keski-Euroopan kouluissa. Istumme tai seisomme – tärkeää on, että kalustusratkaisu tukee erilaisia oppimistilanteita. Äänettömän ja yksinkertaisen säätömekanismin ansiosta kukin oppilas voi valita itselleen sopivimman työskentelyasennon. ScuolaBOX on sijoitus tulevien sukupolvien terveyteen.

Korkeus:
Rungon korkeus on säädettävissä teleskooppisesti sisäkkäin liukuvien alumiiniprofiilien ansiosta. Tukeva jalusta lattiaa vasten. Erillinen, portaaton, nopea ja äänetön kaasujousen avulla (200 Newton) toteutettu pöydän korkeuden ja kannen kallistuksen säätö. Jalalla käytettävä pöydän korkeussäätövipu ja käsikäyttöinen kannen kallistuksen säätö (0-16 astetta). Turvallisuussyistä kannen korkeuden- ja kallistuksensäätö edellyttää käyttäjän fyysistä veto- tai työntöliikettä. Pöydän korkeuden säätövälit: 560-810, 680-1030 tai 730-1080mm.Kansi:
Pöydän kannen pinta korkeapainelaminaattia, kannen runkomateriaali vaneria. Kannen reuna näkyvällä vaneri- tai ABS-reunalla. Kannen paksuus 22mm, laminaatin paksuus 0,9mm. Muut materiaalit myös mahdollisia. Värit vakiomallistosta, muut värit sopimuksen mukaan. Kannen vakiokoot: L650, S650mm tai L700, S650mm. Kallistettavan kannen syvyys 400mm. Kansitason etuosa aina vaakasuorassa työskentelyvälineiden säilytystä varten. Paperistoppari kumia, sijoitettu keskelle, pituus 210 mm.Hylly:
Hylly kansitason alla A3-kokoinen (480×270, K80mm). Saatavana lisävarusteita säilyttämiseen.Turvallisuus:
Pöydän turvallisuus ja käyttövakaus on varmistettu neljällä korkeussäädettävällä liukunastalla lattian epätasaisuudesta johtuvien pöydän kallistusten poistamiseksi. Tuote on testattu GS-Normin mukaisesti.Muuta:
Modulaarisuus ja komponenttien vaihdettavuus takaavat tuotteen kustannustehokkaan ylläpidon, täydennyshankinnat sekä huollon. Hyvä huollettavuus takaa tuotteen ympäristöystävällisyyden. Ympäristöystävällinen tuote myös helpon kierrätettävyyden ja materiaalilajien vähäisen määrän ansiosta. Tuotteeseen käytetty puuta, alumiinia (liukunastat), terästä ja kumia (pyörät).