Innovatiivinen FOX-vuodetuoli mukautuu moneen tarpeeseen. Kompakti nojatuoli voidaan helposti ja nopeasti muuttaa lepotuoliksi tai vuoteeksi. Teleskooppimekanismin avulla käsinojat vedetään ulos ja käännetään osaksi lepotuolia ja vuodetta.

Käsinojat ovat toisistaan riippumattomia toiminnallisesti. Näin pelkästään toinen käsinoja voidaan vetää ulos sekä kääntää ja käyttää tuolia lepotuolina, toiseen käsinojaan nojaten.

Kun toinen käsinoja vedetään myös ulos ja käännetään alas, FOX-lepotuolista muodostuu täysimittainen vuode (196 x 80 cm) normaalilla vuodekorkeudella (44 cm). Vuoteeseen on helppo mennä ja nousta ylös, mikä on etu erityisesti vanhemmille ja huonokuntoisille käyttäjille.

Tuoli voidaan varustaa pyörillä, joiden avulla tuolin siirtäminen tilasta toiseen tai siivouksen aikana on vaivatonta. Tuolissa on kevyt puurunko, joka osaltaan helpottaa tuolin siirtämistä.

Sivuille käsinojien avulla avautuva FOX-vuodetuoli säästää tilaa. Se avautuu seinäpinnan suuntaisesti, ei tilan keskelle kuten useimmat markkinoilla olevat vuodetuolit.

Runko:
Runko massiivipyökkiä, lakattu tai petsattu.Verhoilu:
Verhoilu korkealaatuista polyeteeri-vaahtomuovia ja vanua. Verhoilukangas asiakkaan valinnan mukaan. Vyöjousitus.Käsinojat:
Teleskooppitoimiset, kääntyvät ja lukittavat käsinojat.Tuoli:
s86 x l96 x k83 cmIstuin:
s55 x l70 cmIstumakorkeus:
44 cmVuodekoko:
196 x 80 cmLepotuolin koko:
133 x 80 cmMaksimikantavuus:
220 kgPaino:
n. 50 kgLisävarusteet:
Lukittavat pyörät