Fino kutsuu istumaan nerokkaan säätömekanismin ansiosta. Tuolin jalkatuki ja selkänoja eivät ole riippuvaisia toisistaan vaan niitä voi säätää erikseen istuimen alle sijoitetuista säätimistä. Niskatukea voi säätää muista toiminnoista riippumatta.

Tuolin portaattomat säätömekanismit toimivat kaasujousien avulla mikä helpottaa niiden käyttöä ja säätäminen onnistuu vaivatta.

FINO-tuoli on saatavana joustavalla teräsrungolla. Rungon materiaalivaihtoehdot ovat pyöreä putki ja litteä massiiviteräs, kromattuna tai mattakromattuna. Lisäksi FINO on saatavana ristikkojalalla, johon voidaan yhdistää joko pyöreästä putkesta valmistetut tai litteät massiiviteräksiset käsinojat. Myös ristikko on saatavana kromattuna tai mattakromattuna.

Istumakorkeudet ovat 46 ja 51 cm (XL). Monipuolisuutensa ansiosta FINO täyttää kaikkien käyttäjien toiveet hyvästä istuttavuudesta.

Leveys:
63 / 65 cmSyvyys:
80 cmKorkeus:
111 / 120 cmIsuimen leveys:
57 cmIstuimen syvyys:
49 cmIsuimen korkeus:
46 / 51 cmLepoalue:
57 x 160 / 170 cmKäsinojan paksuus:
3 / 4 cmKäsinoja:
Käsinojat on päällystetty. Vaihtoehto: Käsinojat kromipäädyillä (vain FINO mallit 291400 / 291450)Verhoilu:
Verhoilu korkealuokkaista polyeteeri-vaahtomuovia ja vanua. Verhoilukangas asiakkaan valinnan mukaan.Jalusta:
Tuolin jalusta on saatavana pyöreästä putkesta tai litteästä massiiviteräksestä valmistettuna sekä ristikkojalalla, kromattuna tai mattakromattuna. Istuimen runko massiivipyökkiä.Toiminta:
Tuolin jalkatuki ja selkänoja eivät ole riippuvaisia toisistaan, vaan niitä voi säätää erikseen istuimen alle sijoitetuista säätimistä. Myös niskatukea voi säätää muista toiminnoista riippumatta.